Jo joutui armas aika, ja suvi suloinen. Hyvinkin pian kyllä, vaikka tuntuu että tämä blogi on ollut jo kesälomalla hyvän aikaa. Nyt päätin päivittää tätäkin vaihteeksi kevyellä meemeilyllä. :)

Kirjameemi: Ota 5 (tai vaihtoehtoisesti niin monta kuin haluat) suosikkikirjaasi ja kopioi niistä lause. Kansa saa arvata mistä kirjasta (kenen kirjailijan) lause on. Kun arvaus on oikein, lisää se lauseen perään arvaajan nimen kera.

1. Tavallisen mielen perusta estää samalla tavoin läpimurron mielemme taivaan kaltaiseen luontoon, vaikka joskus voimmekin nähdä siitä välähdyksiä.

2. Legendat haipuvat myyteiksi, ja myytitkin on jo kauan sitten unohdettu, kun ne luonut aikakausi jälleen koittaa.

3. Herra Henrikin jäljessä ratsastivat maan korkeimmat rälssimiehet ja heidän asemiehensä, ja sitten turkulaiset piirittäjät.

4.Kääpiöiden oli vaikea ajatella ilman vasaroiden pauketta, joka oli heidän korviinsa hyvin tyydyttävä ääni, ja niin ollen toimistotöitä tekevät, hyvin toimeentulevat kääpiöt palkkasivatkin maahisia hakkamaan pieniä, seremoniallisia alasimia vain pitääkseen yllä asianmukaista kääpiöimagoaan.

5. Siitä huolimatta Jilly irvisti ja epäröi kun hän kulki pitkin käytävää kahlehditun pojan huoneeseen, aivan kuin pelko puolittain sokaisisi hänet, ja hän vilkuili toistuvasti kohti käytävän päässä olevaa ikkunaa, ikään kuin hän näkisi siellä aavemaiset kasvot ikkunaa vasten painettuina.

Hyvänä vinkkinä sanon, että täältähän nämä minun kaikki kirjani löytyvät..... :D